Že pri izbiri vrat pomislite na servis!

Nihče si ne želi – medtem ko izbira nova garažna vrata – misliti na to, kdaj bodo le-ta potrebovala servis. Toda prav tedaj, ko izbiramo proizvajalca garažnih vrat, se je treba pozanimati o tem, kakšen servis nudi.

Pri garažnih vratih, kot marsikje drugje, velja, da najcenejša izbira ni vedno najboljša. Dolgoročno je strošek poceni vrat lahko izjemno visok, saj se pogosto zgodi, da je njihova življenjska doba kratka ter da ni možnosti nakupa nadomestnih delov. Tako je posameznik po nekaj letih prisiljen v nakup novih vrat.

Življenjska doba kakovostnih garažnih vrat je odvisna od pogojev, v kakršnih se vrata nahajajo in tudi od tega, kako posameznik za njih skrbi. Priporočamo, da se vrata enkrat na leto strokovno pregledajo, namažejo ter nastavijo. S tem jim lahko dodobra podaljšamo življenjsko dobo.

Poceni vrata pa so, kot marsikje drugje, pogosto najdražja izbira. To se hitro pokaže, ko gre kaj narobe in je potreben servis. Takrat je izjemnega pomena, da je proizvajalec vrat hitro odziven, da lahko zagotovi rezervne dele in poskrbi za nemoteno delovanje vrat. Pri nas strankam vse to zagotavljamo tudi do 20 let po sami montaži vrat.

Meni